![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#11 |
![]() ![]() |
قهرمان شدیییییییییم
تبریک میگم به همه ی پرسپولیسیها ان شا اله استقلال هم سپاهان رو تو حذفی میزنه تا ثابت کنیم سپاهان در مقابل سرخابی ها عددی نیست یک قدمه تا آسیا، منتظریم همه به پیش تو خاطرات موندنیه، دقیقه ی نود و شیش ویرایش توسط alireza2020 : 17-05-2008 در ساعت 19:24. |
|
|
|
| تبليغات |
|
|
#13 |
![]()
0 تشکر شده در 0 پست
|
گلها رو هنوز نگذاشتيد نه من بازي رو نديدم تو رو خدا
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
69 تشکر شده در 45 پست
بازیکن محبوب:
گيگز تووز سكولز مسی
مربی محبوب: فرگوسن
|
امین چرا عکس منو نشون نمیده؟ من کی عکس گذاشتم؟
![]() دیووووووووووووووونه شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددمممممممممممممممممممم |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
23 تشکر شده در 15 پست
بازیکن محبوب:
کریم باقری نیکبخت خلیلی علی کریمی
مربی محبوب: افشین قطبی
|
سلام... امین جان من تمام حواشی جام رو بزار... چون من خارج از ایران هستم و نتونستم مراسم رو ببینم
دمت گرم |
|
|
|
|
|
#16 |
|
69 تشکر شده در 45 پست
بازیکن محبوب:
گيگز تووز سكولز مسی
|
چرا بازی به این مهمی رو ندیدی؟ حیف شد
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
69 تشکر شده در 45 پست
بازیکن محبوب:
گيگز تووز سكولز مسی
|
منم خارج از ایران هستم ولی همه رو دیدم
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25,436 تشکر شده در 4,024 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان فرانچسکو توتی
|
دوستان عجله نکنید. صحنه ها رو دارم اماده می کنم کم کم میذارمشون. فایلهای درخواستیتون رو هم بگید تا بذارم.
فقط مصاحبه های قبل از بازی رو ندارم. اگه بتونم مصاحبه های بعد از بازی رو میذارم. جشن رو هم هر چی شبکه سه نشون داد میذارم. =================================== محصولات جدید فروشگاه تاپ گل ویژه جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا][فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ![]() |
|
|
|
| 2 تشکر شده توسط: |
|
|
#19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
10,309 تشکر شده در 1,650 پست
بازیکن محبوب:
روبرتو باجو و زینالدین زیدان
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن، آرسن ونگر، فابیو کاپلو و مجید جلالی
|
امین جون زحمته، حول و حوش دقیقه 85 یه صحنه بود خلیلی توپ رو کوبید به آسمون و قطبی رو نشون داد که ناراحت شده بود، این صحنه رو می خوام.
.
|
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#20 |
![]()
2 تشکر شده در 1 پست
|
پرسپولیس زلزله همینه همینه
داداش میشه بعد از گل دوم تا وقتی تصویر قطع شد را بزاری؟ خیلی خوب میشه اگه بزاری. خدایا پرسپولیس و تماشاگراشو برامنون نگه دار . زنده باد پرسپولیس . مبارک همتون باشه این قهرمانی حیف شد که ایران نیستم خوش به حال اونایی که ورزشگاه بودن مخصوصا جایگاه 36 ردیف 5 از بالا یادش بخیر. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| لیگ برتر, گلهای بازی, پرسپولیس, سپاهان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|