![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#41 |
![]() ![]() ![]() ![]()
18,301 تشکر شده در 3,321 پست
بازیکن محبوب:
کریمی - خلیلی - نیکبخت - مهدوی کیا
مربی محبوب: عابدزاده
|
اینم مصاحبه ی اول بازی مخصوص طلبه ی عزیز , مهدی جون حجمش 12.5 مگا بایت
![]() [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] فعلاً حس امضاء نیست - |
|
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
| تبليغات |
|
|
#42 |
![]() ![]()
173 تشکر شده در 88 پست
بازیکن محبوب:
W.Rooney - Kaka - F.Torres
مربی محبوب: Wenger
|
امین جون اگه
جشن قهرمانی و اهدای جام مصاحبه و حواشی انتهای بازی از شبکه خبر رو امشب بزاری عالیه |
|
|
|
|
|
#44 |
![]()
1 تشکر شده در 1 پست
|
راستی داداش یک پیشنهاد(شایدم فضولی هر چی باشه من عضو جدیدم
) اگه می خوای روی رپیدشیر اپلود کن که سرور سایت شلوغ نشه ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
![]()
|
مژده به هوداران پرسپوليس كار ساخت فيلم ده گل برتر پرسپوليس در فصل 86-87 به پايان رسيد و الآن دارم ذخيره اش مي كنم تا براي حدود سه ساعت ديگر روي سايت قرار دهم.اين فيلم را به نوعي يك تيم سي و يك نفره ساخته.زيرا من از سي و يك نفر از دوستانم بابت اين ده گل نظر خواهي كردم.كار زيبايي شده .اين را از ته دل مي گم.منتظر فيلم باشيد. |
|
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#46 |
![]()
0 تشکر شده در 0 پست
|
بلاخره ژنرال اومد
حالا لنگيها تو کف بردن دربي بمونن ديگه چه برسه قهرماني. ديگه از پشت گوشتون رو ديد برد استقلال رو هم ميبينيد. ![]() ویرایش توسط Amin-TopGoal : 18-05-2008 در ساعت 00:28. |
|
|
|
|
|
#47 |
![]()
72 تشکر شده در 36 پست
بازیکن محبوب:
كاپيتان مالديني، كاكا،روي كاستا، آنري،فابرگاس
مربی محبوب: آرسن ونگر،افشین امپراطور
|
بابا مربي تيم
![]() افشين خان قطبي پرسپوليس ها![]() ![]() دمش گرم مرد مرداس فقط مرد سر قولشه دل شيرو نشونتون داد تو بازي رفت تو اصفهان بعد اون بازي تو فرودگاه قول قهرمانيشو شخصا به من داد وقتي با ![]() افشين خان![]() هم كلام شين خدا وكيلي دوست دارين فقط گوش بدين واقعا يه جنتل من به تمامه معناامين خان التماست ميكنم تمام فيلمهاي كه به اين بازي ربط داره از حاشيه تا جشن قهرماني با كيفيت توپ (بيش از 2000نه 1000)واسمون بزارخيلي مخلصتيم ![]() ![]() دم غيرت بچه هاي پرسپوليسم گرم هوادارا هم كه كارشون هميشه درسته![]() پس ايول به مجموعه فرهنگي ورزشي پرسپوليس![]() بچه ها مچكريم ![]() پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه حقشه به لطف يزدانو بچه ها پرسپوليس قهرمان ميشه![]() ![]() مباركمون اين قهرمانيمون ![]() ![]() راستي 6 امتيازم كم كنيد![]() ![]() ملك الشعراي بهار : |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#48 |
![]()
0 تشکر شده در 0 پست
بازیکن محبوب:
محمد پروین
مربی محبوب: سلطان علی پروین
|
گفته بودم پرسپولیس قهرمان میشه . مبارکتون باشه .![]() ![]() ![]() ![]() :15:سرمربی سپاهان بعد از بازی :15: |
|
|
|
|
|
#49 |
|
69 تشکر شده در 45 پست
بازیکن محبوب:
گيگز تووز سكولز مسی
مربی محبوب: فرگوسن
|
سلام امين جون من مشكلِ دارم براى دومين بار ميگم ؤقتی نظر مى دم عكسم و نشون nmedeh
|
|
|
|
|
|
#50 |
![]()
|
بالاخره آماده شد. در مورد اين فيلم اين توضيح را بدهم كه : اولآ:گل دهم در نظر سنجي اي كه كردم آراي تقريبآ برابري با گل امروز حيدري داشت اما من اين گل را كه بعدآ دانلود مي كنيد و مي بينيد به عنوان گل دهم قرار دادم. ثانيآ:زيبا ترين گل اين فصل پرسپوليس از نظر من گل امروز خليلي بود كه باز هم اكثريت خلاف حرف من را گفت. ثالثآ:از امين تاپ گل عزيز تشكر مي كنم چون تمام گلها از سايت تاپ گل گرفته شده است . رابعآ :فيلم را ببينيد كه خيلي نوستالوژيكه! [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|
|
|
| تشکر شده توسط: |
![]() |
| برچسب ها |
| لیگ برتر, گلهای بازی, پرسپولیس, سپاهان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|