![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#61 |
![]() ![]()
474 تشکر شده در 205 پست
بازیکن محبوب:
فرهاد مجیدی, مجتبی جباری, دیکو, بالاک, رائول
مربی محبوب: قلعه نوعی, مورینیو
|
گل های بازی استقلال - نفت چی شد؟!
استقلال نماد فوتبال ایران و ابر قدرت قاره کهن آبیتـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه تا همیشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه برای تشکر، از کلید تشکر استفاده کنید و فارسی تایپ کنید.
|
|
|
|
| تبليغات |
|
|
#62 |
![]() ![]()
1,071 تشکر شده در 415 پست
بازیکن محبوب:
L.Messi , C.Fabregas , D.Villa , K.Aguero , A.Iniesta , Xavi.H , G.Pique , Ronaldinho , D.Silva , M.Oezil
مربی محبوب: Pep
|
یه پرســــــــپولیسه ایران ***************** یه تیم پـــــــــــــــــــــر از دلـــــــــــیران
گر چه حریــــفـــــت قدره ***************** اما تو میشـــــی قهـــــــــــــــــــــــ رمان Mes Que Un Club FCBarcelona
|
|
|
|
|
|
#63 |
![]()
7 تشکر شده در 3 پست
بازیکن محبوب:
لیونل مسی / مهدی مهدوی کیا
مربی محبوب: پرسپولیسیم ولی مرگ بر افشین وطن فروش!
|
سلام
اول اینکه من از کاربران خیلی قدیم اینجا هستم. یعنی از اون زمانی که سایت توی میهن بلاگ بود باهاش بودم. البته جدیدا عضو فروم شدم. قبل از هر چیز از امین عزیز تشکر کنم که واقعا خیلی زحمت میکشه. ایشالا با افشین قطبی مهشور بشی!! :10: بعدش هم تبریکات صمیمانه به همه پرسپولیسهای دو آتیشه! این فصل خیلی زحمت کشیدیم تا تیممون رو دوباره قهرمان کنیم. فقط امیدوارم همه فصلهای دیگه همینطوری بمونیمو بتونیم هر سال قهرمانی رو تکرار کنیم. حالا دیگه باید فقط به جام باشگاهها فکر کرد. ![]() به استقلالیها هم از صمیم قلب تبریک میگم به خاطر اینکه لیگ ما 34 هفته بود نه 38 هفته. اونوقت شاید باید برای بقا در لیگ برتر با شیرین فراز دست و پنجه نرم میکردن!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
![]() ![]()
474 تشکر شده در 205 پست
بازیکن محبوب:
|
خوب مشکلی نیست بعد از شش سال یه قهرمانی به دست اوردین یکم خوشحالی کنید.
ما که از قهرمانی مون همش دو فصل گذشته و هنوز بوی قهرمانی میاد! استقلال نماد فوتبال ایران و ابر قدرت قاره کهن آبیتـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه تا همیشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه برای تشکر، از کلید تشکر استفاده کنید و فارسی تایپ کنید.
|
|
|
|
|
|
#65 |
![]() ![]()
57 تشکر شده در 44 پست
بازیکن محبوب:
کریس رونالدو ریکلمه نانی بکام
مربی محبوب: سر الکس فرگوسن افشین امپراطور
|
اقا هرکی میتونه گلها و صحنه های دیگه رو با 3gp بذاره اینجوری ماها نمیتونیم دانلود کنیم
|
|
|
|
|
|
#66 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25,436 تشکر شده در 4,024 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان فرانچسکو توتی
|
نقل قول:
گلها رو برای موبایل تا چند دقیقه دیگه اضافه می کنم ---------------------------- خلاصه بازی رو سه شنبه از برنامه نود میذارم =================================== محصولات جدید فروشگاه تاپ گل ویژه جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا][فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] | [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] ![]() ویرایش توسط Amin-TopGoal : 18-05-2008 در ساعت 10:37. |
|
|
|
|
|
|
#67 | |
![]() ![]()
بازیکن محبوب:
L.Messi , C.Fabregas , D.Villa , K.Aguero , A.Iniesta , Xavi.H , G.Pique , Ronaldinho , D.Silva , M.Oezil
|
نقل قول:
گفتم ، بازم میگم :سیزدهم جدول برای دومین تیم پر طرفدار ایران افت داره:10::10: Mes Que Un Club FCBarcelona
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
![]() ![]()
474 تشکر شده در 205 پست
بازیکن محبوب:
|
استقلال اولین تیم پر افتخار ایران و آسیا است و قدیمی ترین تیم ایران.
استقلال نماد فوتبال ایران و ابر قدرت قاره کهن آبیتـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه تا همیشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه برای تشکر، از کلید تشکر استفاده کنید و فارسی تایپ کنید.
|
|
|
|
|
|
#69 |
![]() ![]()
474 تشکر شده در 205 پست
بازیکن محبوب:
|
Amin-TopGoal
گل های بازی استقلال - نفت چی شد؟! استقلال نماد فوتبال ایران و ابر قدرت قاره کهن آبیتـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه تا همیشـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه برای تشکر، از کلید تشکر استفاده کنید و فارسی تایپ کنید.
|
|
|
|
|
|
#70 |
![]() ![]()
بازیکن محبوب:
|
برای همین سیزدهم جدول هستین:10::10::10:
Mes Que Un Club FCBarcelona
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| لیگ برتر, گلهای بازی, پرسپولیس, سپاهان |
| ابزارهای موضوع | |