![]() |
| محصولات فروشگاه آنلاین |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | فهرست کاربران | تقویم | بازی آنلاین | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
| اطلاع رسانی |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#701 |
![]()
7,250 تشکر شده در 2,226 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان تری-لمپارد-پیتر چک-اسین-دروگبا-شوچنکو- سلطان الیور کان
مربی محبوب: گاس هیدینک
حالت من:
|
پدر لمپارد هم بازیکن تیم ملی بوده
البته فقط 4 تا بازی ملی داره تو وست هام بازی می کرده جالبه که اسم پدرش هم فران لمپارد هست البته همونطور که میدونید بعد فرانک اسمش یه چیز دیگه هم داره مثلا خود لمپارد اسمش فرانک جیمز لمپارد هست و پدرش هم یه چیز دیگه داره که الان یادم نیست ![]() ![]() پام شکست... |
|
|
| تبليغات |
|
|
#702 |
![]() ![]()
851 تشکر شده در 394 پست
بازیکن محبوب:
زیدان. لمپارد.تری. ابراهيموويچ. کاکا.
مربی محبوب: مورینیو. اسکولاری .
|
تبریک به همه بردیم . دقسقه 90 عجب گلی زد لمپارد خیلی حال داد رفتیم رده دوم تبریک دوباره
![]() ![]() ![]() امروز خیلی فشار آوردیم ولی از شانسه بد ما هیچ کدومش نرفت تو گل تا این که دقیقه 90 فرانکی رسید به دادمون دیوونه شده بودم دقیقه 90 خیلی حال داد![]() ویرایش توسط Clemenza : 02-03-2009 در ساعت 10:41. |
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#703 |
![]() ![]()
1,084 تشکر شده در 502 پست
بازیکن محبوب:
اسین , دروگبا , جان تری , اشلی کول , فرانک لمپارد , پیتر چک ,محمد سیسوکو, سیدورف و مالدی
مربی محبوب: مورینیو , هیدینگ
|
ایوول اما حیف که دروگبا نتونست گل بزنه مهم نیست که قشنگ باشی , قشنگه که مهم باشی |
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#704 |
|
و عضو تحریریه سایت ![]() ![]() ![]()
3,435 تشکر شده در 870 پست
بازیکن محبوب:
فرانك لمپارد | جان تري | فرانكو زولا
مربی محبوب: گاس هيدينك | ژوزه مورينيو | كارلو آنچلوتي
حالت من:
|
عالي بود !
بازم خودم گل زدم ! FrankinG !!واقعاً فوق العادست اين بشر . در سخت ترين وضعيت بلند شد هد زد . گل كاپيتان هم كه عالي بود . ليورپول هم كه 2-0 از تيم قعر جدولي ميدلزبورو باخت تا ما دوباره برگرديم به رده دوم ! قبلاً هم گفته بودم كه امسال واقعاً ليورپول در حد 3 تاي اول نيست .يه عكس كوچولو ميذارم ، بقيشو توي گالري ميذارم . هنوز عكسهاي بعد از گل دوم نيومده ![]() Chelsea 10/11
EPL: 1st / 9 pts|CL: Group stage |FA Cup: 3rd round|Carling Cup: 3rd round Played: 3 Wins: 3 Draws: 0 Losses: 0 Goals Scored: 14 Goals Conceded: 0 Clean Sheets: 3 ![]() |
|
|
| 3 تشکر شده توسط: |
|
|
#705 |
![]()
7,250 تشکر شده در 2,226 پست
بازیکن محبوب:
کاپیتان تری-لمپارد-پیتر چک-اسین-دروگبا-شوچنکو- سلطان الیور کان
مربی محبوب: گاس هیدینک
حالت من:
|
ین برد شیرین رو به همه تبریک می گم
![]() بعد گل عجب دادی زدم ![]() ولی واقعا حق چلسی بود ببره البته اون ها هم موقعیت های خوبی داشتن ولی چلسی خیلی بهتر بازی کرد ![]() ![]() پام شکست... |
|
|
| تشکر شده توسط: |
|
|
#706 |
![]() ![]() ![]()
6,733 تشکر شده در 1,206 پست
|
اینههههههههههههههه . اما اگه لمپارد اونو هم گل نمی کرد دیگه بهش نا سزا می گفتم خیلی موقعیت از دست داد . مخصوصاً نیمه اول .
اما گلش مثل خودش فوق العاده بود . به همه صعودمون رو به رده دوم تبریک می گم . الان صدام گرفته . همیشه اگه بازی چلسی گل داشته باشه صدای منم می گیره شاید آخر کارم به جراحی کشیده بشه . ![]() ![]() ![]() He is coming to crush You!!there is no choice to be alive ************** [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا][فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا][فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] [فقط کاربران ثبت نام شده میتوانند لینکها را مشاهده کنند. ثبت نام در اینجا] |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#707 |
![]() ![]()
202 تشکر شده در 79 پست
بازیکن محبوب:
فرانك لمپارد، جان تری، پتر چک، جرارد، همه ی چلسی...
مربی محبوب: خوزه مورینیو، گاس هیدینگ
|
برد شیرین چلسی جلوی ویگان رو به همه تبریک می گم!
![]() عجب گلی زد کاپیتان تری و چه موقعی گل زد لمپارد!!! خیلی وقت بود هیچ بازیی این قدر بهم حال نداده بود! ![]() Lampard is the KING
|
|
|
| 4 تشکر شده توسط: |
|
|
#708 |
|
325 تشکر شده در 201 پست
بازیکن محبوب:
توتي # تورس # ويا # جان تري # فرانکي
مربی محبوب: مورینیو_گاس هیدینگ_فاتح تریم
|
سلام بر همگي دوستان بعد مدتها نبودن برگشتم
تبريک ميگم صعود به رتبه دوم رو گل کاپتان واقعآ حرف نداشت دستشو بايد ببوسيم ولي اختلاف امتياز با من يونايتدي ها خيلي زياده که ايشالله ميرسيم بهش به اميد قهرماني هم در پرمير و هم در جام باشگاهها ... مخلص هرچي چلسي هست |
|
|
| 5 تشکر شده توسط: |
|
|
#709 |
![]() ![]()
5,448 تشکر شده در 1,504 پست
بازیکن محبوب:
کوارسما وزلی اسنایدر فرناندو تورس لوئیس خیمنز
مربی محبوب: خوزه مورينيو لورن بلان گاس هیدینگ
|
اقا كوا چطور بازي ميكنه تو چلسي؟بهش اميدي هست؟
|
|
|
|
|
#710 | |
![]() ![]()
2,368 تشکر شده در 625 پست
بازیکن محبوب:
بالاك,جي تي,دي دي,آنلكا...+كارلو كوديچيني,توره آندره فلو,لوييز هرناندز
|
من چه قدر بگم عكسهاي بزرگو تو اينجا نذاريد
![]() عكس گذاشتن مجازه به شروطها كه كم حجم باشه ومربوط به موضوع مسابقه!(البته زيادافراطي هم نباشه!)**************************************** در مورد مسابقه اولش كه... ![]() دومآ من از اون موقعيت تك به تكي كه لمپارد اول خراب كرد فهميدم ميخواد چه بلايي سرچلسي بياد ![]() يعني چي كه اينطورري موقعيتها رو داريم به سادگي خراب ميكنيم! بايد بچه ها از موقعيت صفر گل بسازند نه اينكه از موقعيت گل صفر بسازند بازم خدا رو شكر لمپارد جبران كرد!نقل قول:
DroّGoD
دروگبا پروردگار پاس،خداي گل{حضرت آرش(ع)} |
|
|
|
| 6 تشکر شده توسط: |
![]() |
| برچسب ها |
| 2008, 2009, فصل 09-2008, چلسی, کلوب, بحث, تبادل نظر, شیرها |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|